Torna la Setmana Europea de la Mobilitat!

Ravalnet
La SEM es pot seguir a Twitter amb l'etiqueta #mobilitat2018 Font: SEM
La SEM es pot seguir a Twitter amb l'etiqueta #mobilitat2018 Font: SEM

Torna la Setmana Europea de la Mobilitat!

Ravalnet

Resum: 

Amb el lema ‘Combina i mou-te!’, aquesta iniciativa es farà enguany del 16 al 22 de setembre, promovent com sempre l'ús de mitjans de transport alternatius.

La Setmana Europea de la Mobilitat (SEM) vol sensibilitzar la ciutadania sobre els beneficis per a la salut i el medi ambient que comporta fer servir mitjans de transport sostenibles, com ara la bicicleta, caminar, els vehicles elèctrics i el transport públic.

Quan anem en bicicleta, patinet o a peu fem exercici físic, i amb l'ús d'aquestes i altres formes de transport alternatives ajudem a reduir la contaminació i a millorar la qualitat de l'aire que respirem. És per això que la SEM promou hàbits de vida saludables i el desenvolupament urbà sostenible.

A més de lluitar contra l’efecte hivernacle i animar a fer exercici físic mentre ens desplacem, aquesta iniciativa dona també molta importància a la seguretat en el transport i a la prevenció d’accidents de trànsit.

Al llarg de la setmana es duran a terme moltes activitats entre les quals trobarem pedalades, caminades, curses, tallers, exposicions, documentals, i concursos fotogràfics i de vídeo. Pots consultar la programació d'activitats i també seguir la campanya a Twitter amb l'etiqueta #mobilitat2018.

Afegeix un comentari nou