Transhumància solidària al Pirineu

  • Es pot acompanyar els cavalls durant tot el recorregut o només per un dels trams

    Es pot acompanyar els cavalls durant tot el recorregut o només per un dels trams - Font: Fundació Projecte Miranda

  • Del 10 al 14 de maig es pot participar en la transhumància de primavera

    Del 10 al 14 de maig es pot participar en la transhumància de primavera - Font: Fundació Projecte Miranda

  • La Fundació aompanya processos de desenvolupament personal, educatius i formatius amb el suport dels cavalls

    La Fundació aompanya processos de desenvolupament personal, educatius i formatius amb el suport dels cavalls - Font: Fundació Projecte Miranda

Del 10 al 14 de maig es pot gaudir de l'experiència de caminar entre cavalls col·laborant en la transhumància solidària amb la Fundació Miranda

A la primavera cal portar els dos ramats de cavalls des de l'Alt Urgell al Berguedà. Són quatre dies caminant al costat dels cavalls, establint una relació de confiança mútua i guiant-los fins a les pastures d'estiu.

L'experiència comença a Fórnols, aprenent algunes nocions d'etologia equina i de comunicació amb cavalls. La ruta cap a Josa del Cadí travessa rius, boscos, pistes forestals, carreteres i un tram del Camí dels Bons homes. L'últim tram, de fort desnivell, porta els cavalls fins al Pla de l'Orri, a 1700 m d'altitud, seu de la Fundació.

Projecte Miranda és una fundació sense afany de lucre que treballa per la difusió del coneixement, la comprensió i el respecte pel cavall. Són un santuari on cavalls recuperats de maltractaments poden viure lliures. També és una entitat de custòdia del territori que dedicada a la preservació de la natura, el paisatge i el patrimoni cultural.

Participar en la transhumància solidària és una forma de donar suport a l'entitat i de viure una experiència molt especial. Es poden consultar els detalls a la pàgina web o contactar directament a info@projectemiranda.cat.

Afegeix un comentari nou