10 entitats opten a premis al concurs 'Posa't a la nostra pell'

  • Cartell de l'edició d'enguany del concurs

    Cartell de l'edició d'enguany del concurs - Font: Arep

  • Membres d'Arep

    Membres d'Arep - Font: Di@ri Discapacitat

Tags

'Posa't a la nostra pell' està organitzat per l'Associació per a la Rehabilitació de les Persones amb Malaltia Mental (Arep), i compta amb la col·laboració del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya i de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona.

L'associació, que té com a missió millorar la qualitat de vida de persones que pateixen trastorns de salut mental i la de les seves famílies, proposa a les entitats participants que es possin a la pell d’una diversitat funcional per tractar un tema concret, que aquesta vegada són els somnis.

Les 10 entitats que participen enguany opten als premis del jurat i del públic de millor curtmetratge, millor actor i millor actriu. Els guanyadors i guanyadores rebran cursos d’edició de curts, sopars i la projecció del curtmetratge guanyador a la propera edició del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges.

El lliurament de premis del 15 de desembre tindrà lloc a les 10h a Can Fabra, que es troba al districte de Sant Andreu de Barcelona, al carrer de Sant Adrià, 20.

Afegeix un comentari nou