30ena edició de la Fira de Tàrrega

espectacles de la fira de tàrrega
espectacles de carrer de la fira de tàrrega
espectacles de carrer de la fira de tàrrega

30ena edició de la Fira de Tàrrega

Resum: 

Un any més els carrers de Tàrrega s’ompliran de teatre, dansa, música, titelles i espectacles de carrer per a totes les edats i gustos. Del 9 al 12 de setembre la ciutat acollirà la 30ena edició de la Fira.

Enguany la Fira de Tàrrega posarà especial èmfasi en els espectacles que tenen com a objectiu la renovació dels llenguatges escènics i la relació amb el públic. La programació artística de FiraTàrrega és una oferta eclèctica, singular i molt selecta on es combinen les diferents disciplines escèniques, amb especial rellevància de les arts de carrer i les propostes visuals. El Programa Oficial inclou espectacles de referència, que permeten descobrir tendències i creadors d’altres països. S’han prioritzat aquells que són primícia a l’Estat espanyol i que no s’han programat en els principals festivals europeus d’arts escèniques.

Del 9 al 12 de setembre la ciutat acollirà milers de persones que podran gaudir tant d’espectacles de sala com d’espectacles a peu de carrer. Propostes de més de 80 companyies pensades per a l’espai públic; companyies catalanes, de la resta de l’Estat espanyol i d’origen internacional que oferiran una tria variada d’espectacles que abraçaran tant el clown com la dansa-teatre, el circ, les titelles, el teatre musical...

Tant els programadors com el mateix públic podran triar i remenar segons siguin les seves preferències artístiques i gaudir en ser els primers a veure espectacles d’estrena.

Per allotjar les persones visitants, s’habilitarà una zona d’acampada a la que s’hi podrà accedir el dia abans de l’inici de la fira i fins a la finalització d’aquesta, el diumenge 12.
Podeu descarregar el programa oficial i consultar els horaris dels espectacles, així com consultar la manera d'arribar-hi.


Afegeix un comentari nou