Col·labora amb el Laboratori Antiracista 2012!

  • Logotip del Laboratori Antiracista

    Logotip del Laboratori Antiracista

El Laboratori Antiracista 2012 ja té data i espai confirmats, només li falten els/les participants! Busca joves que hi vulguin participar el 16 i 17 de novembre, però també activistes que tinguin ganes de treballar prèviament en els tres eixos del Laboratori: joves, cultura i antiracisme.

Sumar joves d'aquí i d'allà, actius social o políticament per debatre sobre els drets i oportunitats reals dels i les joves és l'objectiu del Laboratori Antiracista, que enguany es realitzarà divendres 16 i dissabte 17 de novembre, a l'Espai Jove Boca Nord de Barcelona. Aquesta trobada inclourà teatre fòrum, rap, ràdio, un concert antiracista i algunes sorpreses més, que encara no s'han donat a conèixer.

El Laboratori Antiracista, iniciativa de SOS Racisme Catalunya, implica enguany entitats joves del districte d'Horta-Guinardó, on tindrà lloc. El Consell de la Joventut d'Horta Guinardó, i especialment l'entitat Boca Ràdio, així com el Punt d'Informació Juvenil d'Horta-Guinardó Punt7 i d'altres entitats de lleure conformen el grup impulsor que treballa en l'organització del Laboratori. L'edició 2012 comptarà també amb la participació de joves d'uns quants instituts de secundària d'Horta-Guinardó, els quals tindran un paper molt actiu el divendres dia 16 de novembre.

Encara que la iniciativa ja compti amb moltes col·laboracions, continua necessitant joves activitstes que es vulguin sumar a l'equip organitzador. Si tens ganes de treballar en els tres eixos del Laboratori (joves, cultura i antiracisme) no dubtis en posar-te en contacte amb SOS Racisme Catalunya escrivint a l'adreça sensibilitzacio[arrova]sosracisme.org.

A sota pots veure les fotografies de l'edició 2011:

 

Afegeix un comentari nou