Darrers dies de presentació de propostes als Premis Ateneus 2010

 • Lliurament Premis Ateneus, 2009

  Lliurament Premis Ateneus, 2009

 • Acte d'entrega dels Premis Ateneus 2009

  Acte d'entrega dels Premis Ateneus 2009

Fitxers relacionats

El proper 12 de novembre finalitza el termini de presentació de propostes a l'edició anual dels Premis Ateneus, destinats a associacions sense ànim de lucre que potenciin la tasca associativa a Catalunya, en l'àmbit de les arts escèniques, la música, les activitats socioculturals, els mitjans de comunicació, la cultura popular i la innovació.

Els Premis Ateneus són uns guardons que la Federació d'Ateneus de Catalunya lliura de manera ininterrompuda des de 1989 per premiar i donar reconeixement a la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals i les persones que hi participen a l’hora de promoure la cultura popular i tradicional catalana.

Enguany s'hi poden presentar totes les entitats sense ànim de lucre que presentin propostes de projectes de qualitat en alguna de les categories proposades. L’entitat premiada rebrà un reconeixement i una contraprestació econòmica que promourà la continuïtat i/o innovació en els projectes de l’entitat, amb un benefici final per al moviment associatiu.

Cada entitat pot presentar un projecte per modalitat (fins a 6 projectes). Només cal omplir la fitxa de presentació de la proposta i acompanyar-la de 5 fotografies. Trobareu tota la informació a les Bases dels Premis.

Modalitats dels Premis Ateneus 2010

Premi als mitjans de comunicació d’associacions:

 • Butlletins, circulars, revistes, pàgines web... editades per associacions, escrites en català i que realitzin una tasca divulgativa de les activitats culturals.

Premi a la creativitat en arts escèniques:

 • Espectacles de teatre, dansa, circ i performance. En el cas del teatre, la posada en escena haurà de ser en llengua catalana.

Premi a la creativitat en música:

 • Corals, conjunts musicals, cobles, orquestres, bandes o programes musicals.

Premi a la creativitat en cultura popular i tradicional:

 • Grups de cultura popular i tradicional catalanes (castellers, geganters, esbarts, grallers, diables, bastoners...)

Premi a la innovació:

 • Es premia una entitat cultural que destaqui per la innovació en qualsevol dels seus àmbits d'actuació (gestió, comunicació, infraestructura...)

Premi a l'activitat sociocultural:

 • Activitats que fomentin la participació mitjançant la programació d'actes culturals i festius d'arrel majoritariament catalana.

 

Termini de presentació de sol.licituds: 12 de novembre de 2010

 

 

 

Afegeix un comentari nou