Educació i política, eixos de l'Escola d'Esplac 2018

Colectic - Comunitari
Participants de l'Escola d'Esplac 2014 Font:  Esplais Catalans Esplac (Flickr)
Participants de l'Escola d'Esplac 2014 Font: Esplais Catalans Esplac (Flickr)
 Font:
Font:

Educació i política, eixos de l'Escola d'Esplac 2018

Colectic - Comunitari

Resum: 

L'edició 2018 de l'Escola d'Esplac tindrà lloc el 24 i 25 de febrer. Persones relacionades amb l'associacionisme educatiu hi compartiran debats i experiències sobre el valor polític de l'educació.

Esplais Catalans, l'Escola Lliure El Sol i l'Associació de Mestres Rosa Sensat organitzen l'Escola d'Esplac 2018. Des de fa cinc anys, aquesta proposta formativa convida monitors i monitores i altres persones implicades en l'associacionisme educatiu a compartir un cap de setmana de debats i experiències sobre un tema relacionat amb la pràctica educativa dels esplais.

El 24 i 25 de febrer se'n realitzarà la sisena edició. Serà a l’Escola Els Xiprers de Barcelona, i, sota el lema 'I tu, per què eduques?', se centrarà en l'educació i la política. Així, prendre consciència del valor polític de l’educació, i definir com és el mètode d’acció política i posar-lo en dubte seran els reptes de la trobada. Els temes a tractar s'han decidit a través d'un procés democràtic, on han participat els esplais d'Esplac.

Aquesta proposta s'adreça a monitors i monitores d’Esplais Catalans, però també està oberta a sòcies col·laboradores i persones externes vinculades al món de l’associacionisme educatiu. Per realitzar la inscripció, pots consultar aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou