El barri del Raval de Barcelona prepara el seu Sant Jordi comunitari

Associació per a Joves Teb - Comunitari
La Rambla del Raval és l'escenari de les paradetes
La rosa i el llibre, protagonistes de la diada

El barri del Raval de Barcelona prepara el seu Sant Jordi comunitari

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

Al voltant de setanta entitats, col·lectius i associacions mostraran la tasca que duen a terme i la gran diversitat i pluralitat del teixit social, cultural, comercial i educatiu del barri.

Aquesta serà la 14ª edició d'una jornada comunitària i festiva que tindrà lloc des de les 10 fins a les 18 h. Les persones que hi assisteixin podran adquirir, a més de llibres i roses, productes artesans elaborats pels usuaris i usuàries de les entitats participants.

També es faran tallers, contacontes, titelles, lectures, presentacions de llibres, dansa i actuacions musicals. Entre aquestes darreres, hi haurà sardanes a càrrec de la Colla sardanista del Casal Municipal de Gent Gran Josep Tarradellas, danses colombianes presentades per FEDASCAT i la cançó catalana de Mon Raval.

Joves de Xamfrà amenitzaran també musicalment la diada de Sant Jordi, així com el Cor Raval Evolution. Storyville Jazz Band, de l'escola Spank the Baby, estrenaran un nou espai: els Jardins de Sant Pau del Camp. D'altra banda, es podrà veure el ballet bolivià Tinkuna de l'associació veneçolana San Juan entre Dos Pueblos i d'altres propostes.

Aquesta edició de la mostra coincidirà amb la celebració de dos aniversaris: el de la Fundació Tot Raval, nascuda fa 15 anys, i el de Voluntaris 2000, que commemora el seu 25è aniversari i és un dels participants històrics del Sant Jordi del Raval.