El nou casal de gent gran a Horta-Guinardó, en procés de construcció

  • Aspecte del futur casal

    Aspecte del futur casal

  • Emplaçament de l'equipament

    Emplaçament de l'equipament

Es tracta d'un edifici de nova planta que inclourà el Casal de Gent Gran de Sant Genís dels Agudells, un nou equipament municipal situat al solar de la plaça de Meguidó, s/n.

El nou equipament tindrà una superfície de 728,7 metres quadrats i constarà de planta baixa i planta pis. Estarà situat al costat dels jardins de Manuel J. Arnalot, que limiten amb el carrer de Natzaret, l’avinguda del Jordà i els carrers del Lledoner i de Naïm. Dins els jardins es troba el Centre Cívic Casa Groga, que és un referent cultural del barri.

L' edifici aprofitarà el desnivell que hi ha al solar per fer-hi possible l’accés a persones amb mobilitat reduïda. S'hi podrà accedir a peu tant a la planta baixa com a la primera planta; amb això es podrà fer un ús independent dels dos espais sense que es produeixin interferències.

A la primera planta hi haurà l’accés principal, un vestíbul central, l'espai de gestió, dues aules, dos tallers, lavabos i una escala oberta, i un ascensor que enllaçarà amb la planta inferior. També disposarà d'espai per a instal·lacions. La planta baixa tindrà un accés independent des de la plataforma inferior, i tindrà un vestíbul central, una sala polivalent, una aula polivalent, lavabos i un magatzem.

La previsió és que les obres finalitzin al març del 2017, però fins al mes de setembre no seran visibles des del carrer, ja que prèviament es faran treballs per elaborar els mòduls de l’estructura al tallers.

Afegeix un comentari nou