El Nou Pla Jove de Barcelona vol conèixer l'opinió dels joves

  • Nou Pla Jove de Barcelona, tu hi tens molt a dir

    Nou Pla Jove de Barcelona, tu hi tens molt a dir

Barcelona està elaborant un Nou Pla Jove que definirà les actuacions que l’ajuntament emprendrà en matèria d’adolescència i joventut en els propers anys. Per tal que sigui el més útil possible, demana l'opinió dels joves sobre alguns temes. Hi vols participar?

Facilitar l'autonomia personal i l'apoderament són els eixos del Nou Pla d'Adolescència i Joventut de l'Ajuntament de Barcelona, en el qual treballa des del mes de novembre de 2011. Parteix de la voluntat d'aconseguir el màxim consens de tots els actors implicats en l'àmbit d'adolescència i joventut a la ciutat i vol ser una eina útil i dinàmica que faci front a una realitat social i econòmica variable.

Per poder elaborar el nou pla, la Regidoria d'Adolescència i Joventut de l'Ajuntament de Barcelona vol conèixer les opinions dels propis joves. Per a això, posa a l'abast del jovent una enquesta amb preguntes sobre diferents temes. Tots els joves que tinguin entre 12 i 30 anys i hi vulguin col·laborar poden emplenar aquesta butlleta.

Els àmbits prioritaris del nou pla són els següents: Formació, ocupació, habitatge, associacionisme i participació, salut, oci i lleure, i cohesió social. I els seus eixos estructurals: Donar a conèixer la situació dels joves a partir de dades objectives d'enquestes sobre joves i adolescents barcelonins; establir els objectius i resultats que es pretenen assolir amb l'actuació de govern; detallar les actuacions concretes que permetran assolir els objectius; i definir sistemes de seguiment, valoració i control del Pla.

A sota pots veure un dels vídeos publicats a l'espai web del Nou Pla Jove, on els/les joves opinen sobre les oportunitats d'ocupació a la ciutat:

 

 

Per estar informat/da pots seguir l'etiqueta #nouplajove al Twitter.

 

#BCNÉSBONA si la joventut sona

Les associacions juvenils que formen part del Consell de la Joventut de Barcelona van posar en marxa el passat mes de juliol un espai web amb 63 propostes que des de les associacions juvenils de la ciutat es consideren prioritàries per al Nou Pla Jove. Aquestes propostes es van recollir sota el lema #BCNÉSBONA si la joventut sona.

Afegeix un comentari nou