El voluntariat, motor de l'associació LGTB Terrassa
Comparteix
L'entitat terrasenca promou la igualtat legal i social de gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals i ofereix una sèrie de serveis destinats a aquest col·lectiu.
La productora idemTV ha produït una sèrie de vídeos per tal de difondre les principals activitats del col·lectiu LGTBI. A Xarxanet.org us oferim mensualment les diferents propostes que produeixen.
En aquesta ocasió, el vídeo ens presenta l'associació LGTB Terrassa, una entitat que treballa en col·laboració amb l'Ajuntament de Terrassa i el SAI d'aquesta població per apoderar, crear xarxa i atendre a les persones LGTBI de la capital del Vallès Occidental.
L'entitat està formada per una junta i diferents comissions i disposa de tres serveis permanents, l'Espai trans, un espai de xarxa social i apoderament de les persones trans que té lloc cada primer divendres de mes, l'espai jove, d'atenció a aquest col·lectiu, i el Servei d'atenció a les víctimes de la LGTBIfòbia.
A banda de membres de la comunitat LGTBIQ+, l'associació també la formen persones CIS-heterosexuals que hi col·laboren. Algunes d'elles son pares o mares de nens i nenes trans. Totes aquestes persones hi col·laboren d'una manera altruista i molt compromesa, posant en valor el paper del voluntariat a la societat.
Què és idemTV?
IdemTV és una organització sense ànim de lucre, formada per persones provinents de diferents àmbits laborals i professionals que uneixen la seva experiència i formació per a donar forma audiovisual i informativa a les notícies i esdeveniments que es produeixen en el sector del moviment LGTBIQ (lesbianes, gais, transexuals, bisexuals, intersexuals i queers).
Hola, em presento com a anònim per si de cas acabo sen víctima de "lgtbfobiafobia".
Escrivia per dir-vos que em sembla molt bé el procès d'inclusió, encara que una mica massa identitari pel meu gust, però sobretot per demanar-vos que no encoratgeu les hormones de transició en menors d'edat. A aquesta edat encara no tenen gaire desenvolupat el pensament i generalment són confusos i impressionables. No els deixaríem fer-se un tatuatge, o triar carrera. Trobo que el gènere és una cosa més important. Hi ha qui diu que els efectes són reversibles, però en gran part no. Si no, en uns anys tindrem casos de joves que diràn als seus pares: per què em vam deixar fer això? Gràcies per la atenció.