El XVIII Congrés Estatal de Voluntariat tindrà lloc a Osca del 24 al 26 de novembre

Associació per a Joves Teb - Comunitari
 Font:
Font:
 Font:
Font:

El XVIII Congrés Estatal de Voluntariat tindrà lloc a Osca del 24 al 26 de novembre

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

Per primera vegada comptarà amb la participació d'entitats de voluntariat de tots els àmbits en què es duu a terme l'acció voluntària a Espanya i que ja tenen un reconeixement en la Llei estatal que es va aprovar al 2015.

El XVIII Congrés Estatal de Voluntariat està organitzat per la Plataforma del Voluntariado i enguany es celebra sota el lema "La màgia del voluntariat" per oferir un espai de trobada compartint una visió positiva des dels àmbits de la participació, la innovació i la solidaritat.

Amb aquesta trobada es vol compartir també la diversitat i les posibilitats de la nova normativa sobre voluntariat i tercer sector, així com promoure l'educació al llarg de la vida de les persones per aconseguir una societat més justa, i de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) com a eines d'innovació i de qualitat.

Al llarg de tres dies es farà tot un seguit de ponències, taules rodones, tallers, comunicacions, pòsters i moltes altres activitats. Les línies temàtiques al voltant de les quals gira el congrés són les següents:

  • Gestió del coneixement i promoció de la innovació i la qualitat.
  • Diversitat i potencialitats des de la nova normativa.
  • Participació i solidaritat a través del voluntariat.

Pots consultar el programa a partir d'aquest enllaç. Les inscripcions estan tancades, però s'ha fet una llista d'espera.

Afegeix un comentari nou