Els dos models de trànsit del col·lectiu trans, a debat

IdemTV
El procés de trànsit, a debat en aquest vídeo. Font: IdemTV
El procés de trànsit, a debat en aquest vídeo. Font: IdemTV

Els dos models de trànsit del col·lectiu trans, a debat

IdemTV

Resum: 

La producció mostra les dues opcions que tenen les persones transexuals a l'hora de fer el seu trànsit: canviar de ciutat o realitzar-lo en el seu entorn.

La productora idemTV ha produït una sèrie de vídeos per tal de difondre les principals activitats del col·lectiu LGTBI. A Xarxanet.org us oferim mensualment les diferents propostes que produeixen.

En aquesta ocasió, el vídeo mostra les dues opcions que tenen les persones transexuals a l'hora de fer el seu trànsit: desubicar-se o realitzar-lo en el seu entorn.

El video és un diàleg entre l'Hugo que és un noi trans que va decidir iniciar el seu trànsit a la ciutat on ja vivia des de feia un temps, i la Paula una noia trans de Sabadell que va optar per marxar del seu entorn per començar el seu trànsit.

Les dues persones coincideixen en la ciutat però no en el gènere escollit, ni en l'opció de trànsit, ni en la generació, fet que ens aporta una vivència totalment diferent. Els pros i contres de les dues opcions i les pors a l'acceptació o el rebuig giren al voltant d'aquesta conversa que pot ajudar a les persones trans a acabar de decidir-se en la seva opció vital.

Què és idemTV?

IdemTV és una organització sense ànim de lucre, formada per persones provinents de diferents àmbits laborals i professionals que uneixen la seva experiència i formació per a donar forma audiovisual i informativa a les notícies i esdeveniments que es produeixen en el sector del moviment LGTBIQ (lesbianes, gais, transexuals, bisexuals, intersexuals i queers).

Afegeix un comentari nou