"En forma sobre rodes", una manera de descobrir capacitats

Associació per a Joves Teb - Comunitari

"En forma sobre rodes", una manera de descobrir capacitats

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

Aquesta activitat que es duu a terme des de començaments d’any al barri del Poble-sec de Barcelona està dirigida a persones grans amb problemes de mobilitat o fragilitat, o a persones amb diversitat funcional.

"En forma sobre rodes" és una ampliació del projecte «Baixem al carrer» de la Coordinadora d'entitats del Poble-sec, que ha ofert la possibilitat a moltes persones grans del barri de poder sortir de casa i trencar el seu aïllament.

Amb la nova iniciativa es vol donar un pas més enllà, afavorint la pràctica d'exercici físic i esport, fer i rebre massatges, cantar, ballar, riure i jugar en bona companyia. Es treballa el cos i també les emocions i la comunicació a través de la dança i el moviment.

Per dur-la a terme, compta amb una dinamitzadora de l’associació Marabal i amb el suport de voluntaris i voluntàries. La barreja de dansa-teràpia, riso-teràpia, joc i altres modalitats terapèutiques permeten a les persones que hi participen comunicar-se i descobrir les seves capacitats.

Hi ha programades tres sessions de primavera que es faran en tres llocs diferents a les 11 h:

Les persones interessades a participar a les sessions o a fer voluntariat i acompanyament poden trucar al número de telèfon 934432172, o bé escriure a l'adreça electrònica baixemlacarrer@poblesec.org.

Afegeix un comentari nou