En marxa una nova edició dels Premis Carulla

 Font:
Font:

En marxa una nova edició dels Premis Carulla

Resum: 

La Fundació Lluís Carulla farà la presentació de l'onzena edició dels Premis d'Educació en el Lleure el proper dia 2 de setembre, a la seu del Teb, al barri del Raval.

La seu del Teb (al carrer dels Salvador 6 de Barcelona) ha estat escollida com a escenari per a la presentació de l'onzena edició dels Premis d'Educació en el Lleure de la Fundació Lluís Carulla. El Teb va ser reconegut l'any anterior amb un dels premis Carulla pel projecte Dinàmiques Participatives Vers els Drets Humans.

En el marc d'aquest projecte, a partir de la realització d'un programa de ràdio per Internet, maquetes de cançons i videoclips musicals, els joves del barri treballen els drets humans d'una manera molt propera i innovadora.

La roda de premsa tindrà lloc el dimarts 2 de setembre a les 12.00 hores. En l'acte intervindran el director de la Fundació Lluís Carulla, Carles Duarte; la presidenta de l'entitat, Montserrat Carulla; el director general de Joventut del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, Antoni Reig; i la presidenta del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, Núria Ramon. Per part del Teb participaran una representant de l'entitat, Helena Palau, i un dels joves participants del projecte.

Els Premis d'Educació en el Lleure, que compten amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut i el CNJC, estan destinats a reconèixer projectes, experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins l'àmbit de l'educació social i del lleure.

Els premis consten de sis guardons de 4.000 euros cadascun: quatre destinats a nous projectes i a experiències ja realitzades; un en reconeixement de la trajectòria d'una entitat, que el jurat concedeix amb independència de les propostes presentades, i finalment un guardó a la millor experiència o projecte que estigui fet per joves i/o adreçat a joves, ofert per la Direcció General de Joventut.

Afegeix un comentari nou