Encara sou a temps de presentar-vos a la convocatòria de JovEmprèn

Colectic - Comunitari
La convocatòria va adreçada a entitats juvenils Font: JovEmprèn
La convocatòria va adreçada a entitats juvenils Font: JovEmprèn

Encara sou a temps de presentar-vos a la convocatòria de JovEmprèn

Colectic - Comunitari

Resum: 

El 12 de desembre finalitza el termini per presentar propostes a aquest concurs que aporta finançament per dur a terme projectes en entitats juvenils. Afanyeu-vos!

JovEmprèn és una iniciativa de l’Associació Centre Cultural de Sant Vicenç de Sarrià que financia projectes emprenedors, de nova acció o de millora, que es facin en entitats i que tinguin un caràcter social, comunitari, col·laboratiu o ambiental. Les propostes presentades han de ser, a més d'innovadores, inclusives.

La convocatòria valora especialment aquells projectes que posin l'accent en la col·laboració, la transformació social dels barris i els municipis, els estratègies per incloure col·lectius en situació vulnerable i el treball en xarxa amb la resta d’agents del territori.

El projecte s’haurà de dur a terme com a màxim 6 mesos després de l’adjudicació del premi, i una vegada hagi finalitzat (dins el termini de 3 mesos) s’haurà de fer entrega d'una memòria justificativa.

L’Associació Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià farà un acompanyament metodològic als projectes guanyadors per ajudar en el seu desenvolupament amb una persona experta en la matèria, en funció de la necessitat que es vulgui abordar. Es farà mitjançant 3 sessions formatives amb l’equip.

Pots tenir més informació a les bases de la convocatòria. També pots consultar el calendari de treball i accedir al formulari d'inscripció.

Afegeix un comentari nou