Entitats i particulars de Martorell recapten més de 7.000 euros per les malalties infeccioses

Ravalnet
La Marató de l'Espectacle
La Marató de l'Espectacle
Una guardiola per recaptar fons
Una guardiola per recaptar fons

Entitats i particulars de Martorell recapten més de 7.000 euros per les malalties infeccioses

Ravalnet

Resum: 

Cuines i mercats solidaris, dinars de germanor, espectacles musicals i teatrals, caminades, pessebres vivents i jocs han estat algunes de les propostes per sumar-se a la Marató de TV3.

Entitats social i culturals, tres centres escolars i les seves AMPA, associacions de veïns i veïnes, i una empresa, han organitzat diversos actes el 17 de desembre per recollir fons que es destinaran a investigar noves eines de diagnòstic ràpid, a descobrir nous antibiòtics contra els bacteris resistents i a elaborar noves vacunes que siguin més efectives.

Com cada any, l’Associació de Veïns del barri del Pont del Diable ha dut a terme la seva activitat de cuina i mercat solidaris, venent carmanyoles de menjar portat per particulars i empreses de restauració. També han muntat un petit basar d'objectes. Mentrestant es venien gots de caldo a la Fira de Santa Llúcia del barri de Rosanes.

Els centres d’ensenyament i les respectives AMPA han participat a la Marató de TV3 fent un pessebre vivent, una caminada, manualitats, un 'photocall', un triangular de bàsquet, un 'flasmob', un bingo, jocs de Lego i un taller de kaisendo.

Les entitats culturals i socials han participat a La Marató de l’Espectacle feta el diumenge al matí al Teatre El Foment, i una empresa ha organitzat una visita guiada amb dinar a les seves instal·lacions.