Es crea el Concurs d'Enceses de Catalunya

Colectic - Comunitari
Els diables de Vilafranca del Penedès Font: Joan Vilafranca
Els diables de Vilafranca del Penedès Font: Joan Vilafranca
Logotip de l'entitat creadora del concurs Font: FDDC
Logotip de l'entitat creadora del concurs Font: FDDC

Es crea el Concurs d'Enceses de Catalunya

Colectic - Comunitari

Resum: 

La primera edició d'aquest certamen ja té lloc i data: es farà a Picamoixons el 10 de març per demostrar tot el potencial de les colles de diables i dimonis d'arreu del país.

La Federació de Diables i Dimonis de Catalunya (FDDC) convoca aquest concurs que comptarà amb dues enceses. En una primera, les colles podran fer servir tot el material que considerin necessari; en la segona hauran d'improvisar un espectacle amb el que serà proporcionat per l'organització.

Es triaran de manera aleatòria dues colles de cada vegueria (Lleida, Terres de l’Ebre, Comarques de Tarragona, el Penedès, Barcelona, Girona, Catalunya Central, i Alt Pirineu-Aran) per garantir que tot el territori queda representat.

Un dels requisits exigits per poder participar al concurs és presentar la documentació de l’assegurança de la colla actualitzada, així com acreditació de que els i les participants han rebut la formació dels cursos RGCRE i CRE. Per més informació pots consultar les bases del concurs.

Els premis per les tres millors colles estan dotats amb 1.000, 500 i 300 euros respectivament. La fitxa d’inscripció s'ha d'enviar a l'adreça de correu electrònic concurs@diables abans del 13 de desembre.

El cartell de l'esdeveniment és també objecte d'un altre concurs adreçat en exclusiva a les entitats federades a la FDCC i que permet utilitzar qualsevol tècnica artística. Les propostes es podran presentar fins a l’11 de desembre a l’Entitat Municipal Descentralitzada de Picamoixons, al carrer de Sant Isidre, S/N. El premi pel cartell guanyador serà de 250 euros.

Afegeix un comentari nou