Es crea l'associació Servidors Públics per defensar les institucions catalanes i enfortir-les

  • Hemicicle del Parlament de Catalunya

    Hemicicle del Parlament de Catalunya - Font: Enfo a la Viquipèdia

  • Façana de l'edifici del Parlament

    Façana de l'edifici del Parlament - Font: Enfo a la Viquipèdia

La nova entitat està formada per professionals que tenen o han tingut una vinculació amb l’administració. Es caracteritza per la seva transversalitat i voluntat de sumar esforços per garantir el bon govern.

Com expressa l'associació a la seva pàgina web, es proposa "defensar els drets i les llibertats de les persones en les seves relacions amb les institucions públiques i promoure l’aprofundiment de l’Estat de Dret, democràtic i social a Catalunya".

L'entitat Servidors Públics està oberta al personal funcionari, interí, laboral o eventual, així com a càrrecs electes, alts càrrecs, personal directiu i de gerència, independentment de la institució on prestin els seus serveis, de les seves responsabilitats, funcions o la seva categoria.

Servidors Públics rebutja les mesures adoptades per l'aplicació de l'article 155 i exigeix la seva retirada. També demana a les administracions que operin només amb entitats financeres amb seu a Catalunya.

Les tasques i activitats que durà a terme l'entitat giren al voltant de l'estudi, l'anàlisi, la recerca, l’organització de debats, l'assessorament i la defensa jurídica de les finalitats perseguides i dels seus associats i associades.

A més de visitant la pàgina web de Servidors Públics, pots seguir l'activitat de l'associació a partir del seu compte de Twitter.

Afegeix un comentari nou