Formació i intercanvi d'experiències, a la Tardor comunitària

  • Les Energies Comunitàries compartint experiències

    Les Energies Comunitàries compartint experiències - Font: Energies Comunitàries (Twitter)

  • Visitant el Bosc Turull

    Visitant el Bosc Turull - Font: http://lameva.barcelona.cat

Les Energies Comunitàries de Barcelona es reuniran el 9 i 10 de novembre. A més a més, durant tot aquest mes podran aprofundir i enriquir el saber col·lectiu a través de la proposta "Tardor comunitària".

Es tracta d'una iniciativa de Barcelona Activa i el Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona pensada perquè "les Economies Comunitàries puguin intercanviar experiències i tingui un caràcter formatiu". Inclou visites a espais i col·lectius, i una xerrada sobre els Bancs del Temps. 

La Tardor comunitària ha començat amb una visita a la Xarxa d'Educació Lliure (XELL), que ha tingut lloc el passat 6 de novembre. La propera activitat programada és la visita a l'Ateneu de Fabricació de Les Corts, un espai de posa a l'abast de la ciutadania eines d'impressió digital. Es farà el 16 de novembre, a les 16.30 hores.

Conèixer els beneficis dels bancs del temps, com funcionen i com trobar bancs del temps a la ciutat serà l'objectiu de la tercera activitat de la Tardor Comunitària. Serà el 20 de novembre, a les 18.30 a l'Espai 30, ateneu sagrerenc.

La darrera activitat tindrà lloc el 29 de novembre. L’objectiu serà aprendre com des de l’Economia Social i Solidària es vol contribuir al foment de l’agroecologia escolar. Ho faran visitant el Bosc Turull, on coneixeran les activitats que s'hi realitzen i parlaran sobre Educació ambiental crítica, endinsant-se en l’agroecologia escolar.

Afegeix un comentari nou