H2O al Camp de Tarragona

F Pere Tarrés
 Font: ÍdemTV
La Clàudia i en Lluís expliquen la importància del voluntariat i el concepte del sexili
 Font: ÍdemTV
H2O també edita la revista 'Colors del territori'
 Font: ÍdemTV
H2, Com a entitat participa de Gènere Lliure

H2O al Camp de Tarragona

F Pere Tarrés

Resum: 

La Clàudia Valls i en Lluís Romero formen part de l'associació H2O, Col·lectiu Gai, Lesbià, Bisexual i Transsexual del Camp de Tarragona.

La productora idemTV ha produït una sèrie de vídeos per tal de difondre les principals activitats del col·lectiu LGTBI. A Xarxanet.org us oferim mensualment les diferents propostes que produeixen. Aquesta associació té com a objectiu dignificar i millorar la situació de les persones homosexuals i transsexuals a la nostra societat, en tots els seus àmbits: treball, oci, joventut, família, gent gran, cultura, política, etc … i molt especialment en l’educació, entenent aquesta com a eina transformadora d’una realitat que deixa de banda al col·lectiu.

Aquesta vegada, la Clàudia i en Lluís expliquen la importància del voluntariat i el concepte del sexili, que és l'exili sexual cap a les grans capitals on l'anonimat i la sociabilitat estan més garantides que en centres de població menys poblats on no hi ha espais de seguretat per a persones del col·lectiu LGTBI.

H2O també edita la revista 'Colors del territori' conjuntament amb d'altres entitats territorials. Amb regularitat anual està realitzada completament per voluntariat. Com a entitat participa de Gènere Lliure, una plataforma tarragonina que aglutina també persones a títol individual i que qüestiona el gènere, el binarisme i reclama una educació sexual inclusiva, no cissexista i no centrada només en les relacions heterosexuals.

Què és idemTV?

IdemTV és una organització sense ànim de lucre, formada per persones provinents de diferents àmbits laborals i professionals que uneixen la seva experiència i formació per a donar forma audiovisual i informativa a les notícies i esdeveniments que es produeixen en el sector del moviment LGTBIQ (lesbianes, gais, transexuals, bisexuals, intersexuals i queers).

Afegeix un comentari nou