Jove, proposa! I realitza el teu projecte!

  • Cartell del Premis Jove, proposa! 2012

    Cartell del Premis Jove, proposa! 2012

  • Guanyadors de l'edició 2011 dels Premis Jove, proposa!

    Guanyadors de l'edició 2011 dels Premis Jove, proposa!

La Federació d’Ateneus de Catalunya convoca per cinquè any consecutiu els premis Jove, proposa! Un premi destinat a grups de joves amb iniciatives i idees per portar a terme activitats als ateneus.

Les bones idees tenen premi, en concret 1.200 euros per als guanyadors, 600 euros per als segons i 300 euros per als tercers. Són els premis que la Federació d’Ateneus de Catalunya concedeix a grups de joves que vulguin portar a terme activitats innovadores dins l’espai dels ateneus. L’esperit dels premis és ajudar als joves a fer realitat les seves idees tant si aquest formen part d’un ateneu com si no en són socis.

La convocatòria ja està oberta, podeu consultar les bases al web de la FAC, i hi ha temps fins el dia 11 de novembre per presentar-se . El lliurament dels premis tindrà lloc al desembre en un acte oficial on es faran entrega dels Premis Ateneus, un reconeixement al món associatiu que es porta a terme des de fa 23 anys.

La Federació d’Ateneus de Catalunya compta ara amb 156 ateneus federats de 107 municipis de Catalunya. Es poden consultar les entitats al web: www.ateneus.cat

Descobriu les iniciatives guanyadores al web de la Federació d’Ateneus i gaudiu de la Gala de lliurament de l’any passat en el següent vídeo.

 

Afegeix un comentari nou