Joves amb IVA

  • Joan Dausà, presentador, monitor d'esplai, professor de teatre i músic.

    Joan Dausà, presentador, monitor d'esplai, professor de teatre i músic.

  • Imatge de Joves amb IVA

    Imatge de Joves amb IVA

  • Suso Grau

    Suso Grau

Bones idees (I), valors sòlids (V) i actituds positives (A), així són els joves amb IVA un projecte del Centre d'Estudis Jordi Pujol amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut que dóna a conèixer i promou els perfils dels joves que reuneixen aquestes característiques.

Els joves amb IVA són persones amb bones idees, valors sòlids i actituds positives, tots ells testimonis que amb talent i energia planten cara a tot tipus de reptes i contrarietats. Per donar visibilitat a aquest col·lectiu que moltes vegades no té visibilitat s’ha posat en marxa el projecte Joves amb IVA.

En aquest projecte, promogut pel Centre d’Estudis Jordi Pujol i amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut, s’expliquen 10 històries de joves que han fet front a les dificultats i contrarietats del moment, convertint-se en referents generacional d’emprenedoria, bones pràctiques i responsabilitat col·lectiva.

A tots ells se’ls realitza una entrevista en profunditat que s’enregistra en vídeo i se’n fa difusió a través de les xarxes socials amb l’objectiu d’arribar sobretot al públic juvenil. De moment ja es poden veure algunes entrevistes que podeu consultar al Centre d'Estudis Jordi Pujol.

El Suso Grau és un jove barceloní de 27 anys llicenciat en Ciències Polítiques i professor d'Economia i Dret en un grau de formació professional. L’esperit de superació del Suso l’ha portat a aconseguit tot això lluitant, dia a dia, contra una paràlisi cerebral.

El Gabriel (Jaume Soler Villegas) va signar fa dos anys el seu compromís definitiu amb la comunitat de monjos benedictins de Montserrat. Ara té trenta-un anys i ja en fa vuit que viu al monestir de Montserrat, és llicenciat en Ciències Polítiques per la UAB i actualment està acabant els estudis de Filosofia i Teologia.

L’Umair Dar, un jove de 23 anys nascut al Punjab, al Pakistan, però que va venir a Barcelona quan tenia 15 anys amb la seva família. Actualment està cursant Ciències Polítiques a la UAB i fa de mediador cultural entre les diverses ètnies i cultures que conviuen a Badalona, on viu des de fa uns temps.

En Joan Dausà té 33 anys és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, el seu projecte vital i professional ve determinat pel seu pas per l'Institut del Teatre que l'ha convertit en un jove polifacètic: és actor, doblador, presentador, monitor d'esplai, professor de teatre i també músic.

Afegeix un comentari nou