L’excursionisme català, reunit a Prada de Conflent

  • El cartell de la trobada del 2012

    El cartell de la trobada del 2012

  • Imatge dels organitzados penjant una bandera de l'aplec al 2011

    Imatge dels organitzados penjant una bandera de l'aplec al 2011

La 36a edició de l’Aplec Excursionista dels Països Catalans tindrà lloc a Prada de Conflent de l’1 al 4 de novembre. Els organitzadors, el Grup Pirinenc Excursionista Nord Català (GPRENC), preparen des de fa mesos aquesta trobada que  reunirá excursionistes d’arreu dels Països Catalans per compartir caminades, visites culturals, conferències, concerts i àpats.

L’excursionisme d’arreu dels Països Catalans té una cita el dia 1 de novembre a Prada de Conflent comarca on s’aixeca un dels símbols de l’excursionisme català, el massís del Canigó. Aquesta població, situat a la Catalunya Nord i que va acollir durant l’exili a catalans il·lustres com Pompeu Fabra i Pau Casals, serà l’encarregada de rebre a centenars d’apassionats de l’excursionisme durant 4 dies. En aquest temps s’han organitzat caminades, visites culturals, conferències, concerts i àpats conjunts. Les activitats a més d’ajudar a la interacció entre els participants permetrà conèixer amb major profunditat el territori.

Des de fa mesos el Grup Pirinenc Excursionista Nord-Català (GPRENC) treballen organitzant l’esdeveniment juntament amb nombroses entitats i agrupacions excursionistes. A la pàgina web de l’Aplec s’hi pot trobar, a més a més de tota la programació, els cartells per fer difusió de l’acte i informació d’interès sobre com arribar,

L' Aplec Excursionista dels Països Catalans va néixer l’any 1977 al Tossal dels Tres Reis, al massís dels Ports de Tortosa-Beseit. Des d’aquest moment s’ha seguit celebrant cada any en un punt diferent del territori. L’any passat va tenir lloc a l’Alguer i va acollir a més de 600 participants de parla catalana.

Enguany es pot realitzar una preinscripció a través del web per tal d’escollir les activitats i donar dades als organitzadors sobre la quantitat de persones que assistiran, la disponibilitat de vehicles, l’allotjament o el nombre d’àpats. Amb aquesta preinscripció es podrà descarregar després la fitxa d’inscripció. També podeu demanar més informació a través del formulari de contacte o trucant per telèfon.

Afegeix un comentari nou