La crida 'Comunitats que eduquen' vol trobar iniciatives educatives comunitàries per a infants i joves

  • Joves i infants es beneficien de la iniciativa

    Joves i infants es beneficien de la iniciativa - Font: Fundació Jaume Bofill

  • Cartell amb el logo de la iniciativa

    Cartell amb el logo de la iniciativa - Font: Fundació Jaume Bofill

Va adreçada a totes les entitats que treballen col·laborativament per l’educació i pretén que sumin esforços per aconseguir que qualsevol infant i jove pugui construir el seu propi itinerari vital amb equitat i sense exclusions.

Aquesta crida la fa la Fundació Jaume Bofill, en el marc de la plataforma Educació 360. Es dirigeix sobretot a entitats que vulguin impulsar oportunitats educatives, replicables i escalables, a partir de la col·laboració amb altres entitats, equipaments, centres educatius o ajuntaments.

La proposta anima les entitats a repensar els seus projectes educatius comunitaris perquè ofereixin més i millors oportunitats educatives, comptant en tot moment amb un acompanyament.

Entre els presentats, es triaran un màxim de 30 projectes que participaran en un procés de capacitació i mentoria perquè puguin orientar-se a l’ideari de l'aliança Educació 360, educació a temps complet.

El termini de presentació de projectes finalitzarà el 18 d’abril. Si vols tenir més informació pots consultar les bases de la crida o escriure a l'adreça de correu electrònic lmas@fbofill.cat. Les inscripcions es poden fer a partir del formulari online.

Afegeix un comentari nou