La Federació d'Ateneus anima els seus membres a sortir al carrer

  • Manifestació a Barcelona, Isaac Martin

    Manifestació a Barcelona, Isaac Martin

  • Manifestació a Barcelona, Isaac Martin

    Manifestació a Barcelona, Isaac Martin

Fitxers relacionats

La Federació d'Ateneus de Catalunya anima als associats que formen part de les 156 entitats federades a participar als actes commemoratius de la Diada Nacional de Catalunya.

La Federació d’Ateneus de Catalunya a convidat, en un document emès per la seva junta directiva, a totes les entitats que en són membres, a participar en els actes commemoratius del dia 11 de setembre.

“Els ateneus catalans hem apostat sempre per la cultura associativa de base, vertebradora de l'estima envers un país i una llengua, a través dels valors que hem transmès generació rere generació: el respecte, la igualtat, el civisme, la democràcia i la solidaritat; per garantir un treball comú que ens permeti projectar un futur millor.

La junta directiva de la Federació d'Ateneus de Catalunya anima els més 90.000 associats que formen part de les 156 entitats federades a expressar-se activament a favor de la construcció nacional de Catalunya i a participar als actes commemoratius i reivindicatius que s'organitzen en el marc de la Diada Nacional de Catalunya”.

Podeu descarregar el document en aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou