La Fundació Akwaba presenta un recull d'experiències educatives

Associació per a Joves Teb - Comunitari
 Font:
Font:
 Font:
Font:

La Fundació Akwaba presenta un recull d'experiències educatives

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

La publicació va adreçada principalment a professionals de l’educació i de la cooperació i a altres agents de la transformació social.

Amb el recull, que pots descarregar a partir d'aquest enllaç, la Fundació Akwaba ha conclòs la segona fase del projecte "#desfemlesdesigualtats: aprenentatge creatiu per una ciutadania global".

Aquest projecte té com a finalitat generar una ciutadania activa pel que fa a la defensa dels drets humans i el desenvolupament humà i sostenible. Neix de la voluntat de donar resposta des de la formació a l’increment de les desigualtats a Catalunya i al món.

El recull d'experiències inclou enllaços a vídeos, notícies i materials pedagògics.

Prèviament Akwaba havia publicat en el marc del mateix projecte una guia pedagògica que proposa continguts i pràctiques d’educació transformadora a partir dels drets humans i a través de la participació i la reflexió.

La fundació destaca pel treball comunitari que duu a terme al seu territori, l'Hospitalet de Llobregat, col·laborant amb altres entitats de l’entorn i amb els serveis de suport. També per la seva sensibilització artística i per la incidència que fa a través dels consells de joves o altres mecanismes locals de participació.

Afegeix un comentari nou