La Fundació Vicente Ferrer rep suports institucionals per la candidatura al Nobel de la Pau

El President de la Generalitat dóna suporta a la candidatura de Vicente Ferrer als Premis Nobel de la Pau 2010. Una espontània campanya paral·lela a Facebook ja compta amb més de 53.100 adhesions i recolzaments.

El més il·lustre cooperant espanyol, Vicente Ferrer, va morir el passat 19 de juny després de 50 anys lluitant pels drets dels més desfavorits i marginals de l'Índia (intocables, grups tribals, etc.) i per la millora de les condicions de vida de la regió més pobre i seca, Anàntapur. Tot i així, va deixar com herència en vida una ferma estructura solidària que continua la seva tasca i missió i la amplia dia a dia.


El passat 5 de novembre el President Montilla es va comprometre a signar una carta d’adhesió a la campanya per la candidatura de la Fundació Vicente Ferrer al Premi Nobel de la Pau del 2010. El compromís es va realitzar en una acte celebrat aquell mateix dia a l’Auditori de Barcelona amb el fill, el nebot i un miler de persones més en homenatge al creador de la Fundació. L’objectiu de l’entitat és recaptar el màxim nombre d’avals de les administracions espanyoles i catalanes.

Una campanya en paral·lel triomfa a Facebook per iniciativa espontània d’un voluntari devot, Miquel Àngel Sànchez. Prop de 53.100 adhesions online per tot el món recolzen la candidatura de Vicente Ferrer.

Aquest és el link de Facebook per recolzar la campanya.

Afegeix un comentari nou