La gent gran de vacances amb Càritas

  • Gimnàstica durant les vacances alternatives

    Gimnàstica durant les vacances alternatives

  • El taller de balls de saló

    El taller de balls de saló

Durant una setmana un grup de persones grans ateses per Càritas ha passat les seves vacances d’estiu a Barcelona. És una iniciativa que des de fa uns anys porten a terme voluntaris per organitzar sortides amb gent gran que viu sola.

Un grup de voluntaris de Càritas ha organitzat una setmana d’activitats per gent gran aquest estiu. Una vintena de persones ha participat d’aquesta iniciativa que des de fa uns anys dona a la gent gran amb poca xarxa social i familiar una oportunitat de fer sortides i excursions.

Aquestes vacances alternatives s’han dut a terme al nou centre de Càritas del barri de la Barceloneta on hi havia organitzats tallers, jocs, balls i passejades, i s'ha pogut gaudir d’espectacles en directe.

Han fet possible aquestes activitats gràcies als voluntaris coordinats per dues treballadores de Càritas: 18 persones s’han ocupat de fer de xofers, altres 9 han dinamitzat i cuinat, i dues Empreses amb Cor s’han ocupat dels àpats.

Tots els participants han coincidit en la bona iniciativa i han expressat el “desig de repetir l’experiència l’any vinent” per què més enllà de la destinació, “el que realment importa és la bona companyia i la il·lusió de compartir”.

Afegeix un comentari nou