"La Llar" de persones afectades per l'esclerosi múltiple té nou local

  • Edifici en què es troba la nova seu de l'entitat

    Edifici en què es troba la nova seu de l'entitat

Després de molts anys de reivindicacions i dificultats per falta de finançament, l’entitat compta al Poble Sec amb un nou equipament de 600 metres quadrats i dues plantes, molt més ampli i adequat que l’anterior.

L’Associació Catalana “La Llar” de persones Afectades d’Esclerosi Múltiple, que abans es trobava al carrer Leiva d’Hostafrancs en un immoble cedit per la parròquia del Sant Àngel Custodi, s'ha traslladat a una nova ubicació al passeig de l’Exposició número 16 de Barcelona.

La inauguració va tenir lloc el 10 de gener, amb la projecció d'un vídeo amb imatges d’aquest nou local i les seves instal·lacions. També es va fer un refrigeri que van preparar les persones que fan de voluntàries de l'associació.

A l'acte van assistir representants de l’Ajuntament de Barcelona acompanyant el president de "La Llar", Blas Membribes. Una de les voluntàries de l’entitat va fer lectura d'una carta escrita per aquest que va recordar l’evolució del projecte des dels seus orígens i la voluntat de millorar la qualitat de vida de les persones afectades per esclerosi múltiple.

Aquest projecte va néixer l’any 1987, però no va ser fins el 1992 que va començar a funcionar com a associació amb l’objectiu d’informar les persones associades a partir d'una revista.

Posteriorment l'entitat va anar creixent i va començar a oferir serveis. Entre aquests es troben l'orientació, l'assessorament i l'ajuda en l’àmbit social, el suport legal i l'atenció psicològica a les persones afectades i als seus familiars.

L'equipament disposa de diversos espais on els usuaris i usuàries reben rehabilitació, fisioteràpia, quiromassatge, logopèdia, acupuntura, etc.

Afegeix un comentari nou