L'associació ABD busca joguines noves per la seva Festa del Tió

Colectic
Joguines tradicionals de fusta
Joguines tradicionals de fusta
Logotip de l'entitat
Logotip de l'entitat

L'associació ABD busca joguines noves per la seva Festa del Tió

Colectic

Resum: 

L'Associació Benestar i Desenvolupament fa una crida a entitats i empreses que hi vulguin col·laborar per assegurar que cap dels infants que atén es queda sense regal de Nadal.

L'Associació Benestar i Desenvolupament (ABD) treballa per a la inclusió social dels col·lectius més desfavorits, especialment el d'infants que es troben en situació de vulnerabilitat.

Cada any celebra per les dates nadalenques la Festa del Tió, a la qual hi assiteix més d'un centenar de nens i nenes atesos per l'entitat, i que s'ha convertit en una de les seves festes més tradicionals.

Enguany tindrà lloc el 18 de desembre de 17:30h a 19:00h a l'espai de l'Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà (ACIDH), que es troba al carrer de Siracusa, 53, de Barcelona.

Es pot col·laborar amb la iniciativa mitjançant una donació econòmica o bé organitzant una recollida de joguines noves per a nens i nenes de 0 a 12 anys. Per fer-ho, posa't en contacte amb Marina Isun a través de l'adreça de correu electrònic comunicacio@abd-ong.org o bé trucant al telèfon 607249289.

Afegeix un comentari nou