"Movem el Raval", per incentivar l'activitat física i promoure la salut mental

  • Travessant les Rambles

    Travessant les Rambles - Font: Tot Raval

  • Imatge del flyer de la proposta

    Imatge del flyer de la proposta - Font: Tot Raval

La iniciativa proposa unes caminades per aquest barri de Barcelona que van començar com a prova pilot el 4 de maig, adreçades a adults menors de 65 anys o majors en casos especials.

"Movem el Raval" està impulsat per diferents recursos i entitats del barri vinculades a la plataforma Tot Raval i implicades en la Subcomissió de Salut Mental del Raval.

Les persones que poden participar a l'activitat han de trobar-se en situacions de vulnerabilitat social o de salut, com ara població a l'atur, aïllada, etc..., i haver estat prèviament derivades des d’alguna entitat o equipament que formi part de la Comissió de Salut Comunitària.

Les caminades, que tenen una intensitat suau o moderada, es duen a terme tots els dijous dels mesos de maig i juny amb una durada aproximada d’una hora i mitja. Estan guiades i acompanyades per un monitor o monitora del CEM Can Ricart i per professionals de cadascun dels dos Centres d’Assistència Primària (CAP) del barri. 

Un altre objectiu que es persegueix amb l'activitat és que també esdevingui un espai d’interacció social per refermar i crear nous vincles entre les persones que hi participen, i així mateix, donar a conéixer diferents llocs emblemàtics i punts d’activitat i interès del barri del Raval.

Afegeix un comentari nou