Participa a la primera Mostra de Videopèsols!

Associació per a Joves Teb - Comunitari
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Participa a la primera Mostra de Videopèsols!

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

Els treballs audiovisuals, que han de tenir com a element comú el pèsol i inspirar-se en la població de Caldes d’Estrac, es podran presentar fins el 21 de febrer.

"Videopèsols. I Mostra de Curts de Caldes d’Estrac" està organitzada per l'Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i la Diputació de Barcelona, i té com a objectiu promocionar i donar a conèixer la Pesolada de Caldes d’Estrac, que porta ja fetes vint-i-dues edicions.

Aquest certamen uneix la gastronomia amb la creació audiovisual. S'hi han establert tres categories diferents:

  • Primer Premi General Pesolada al millor videopèsol presentat per estudiants d’audiovisuals i/o professionals majors d'edat. Premi: 1.000€.
  • Segon Premi Jove Pèsol de la Floreta al millor videopèsol presentat per joves de 14 a 18 anys. El premi serà un regal valorat en 220€.
  • Tercer Premi al millor videopèsol segons la votació del públic assistent a les projeccions prèvies a l’acte de lliurament dels premis. Rebrà una dotació de 300€.

El concurs no es limita a cap territori. La inscripció és gratuïta i cada participant podrà presentar un màxim de tres vídeos.

Les creacions hauran d'incloure com a mínim un pèsol o fer-ne referència, poden ser de qualsevol gènere (animació, documental, ficció, experimental, vídeo art, vídeo promocional, etc.), però amb una durada màxima de 3 minuts.

Si vols més informació pots consultar les bases del concurs, i si t'animes, aquí tens com participar a Videopesols.

Afegeix un comentari nou