PartiCamp, un espai obert per compartir sobre participació jove

Colectic - Comunitari
Fotograma del vídeo sobre PartiCamps
Fotograma del vídeo sobre PartiCamps
Fotograma del vídeo sobre PartiCamps
Fotograma del vídeo sobre PartiCamps

PartiCamp, un espai obert per compartir sobre participació jove

Colectic - Comunitari

Resum: 

Totes les persones implicades en la dinamització juvenil estan convidades a participar en la PartiCamp que tindrà lloc dimarts 12 de desembre a Barcelona. Serà una trobada oberta per reflexionar sobre la participació de les persones joves.

En el món associatiu sovint costa trobar espais per compartir i reflexionar amb altres persones que incideixen en el mateix àmbit que nosaltres. Aquest intercanvi pot ressultar molt profitós i engrescador. Els PartiCamp vénen a obrir aquesta porta en l'àmbit de la participació juvenil. Són trobades obertes a tothom que busquen reflexionar, proposar, exposar, escoltar, compartir i parlar sobre la participació de les persones joves. Es basen en un aprenentatge entre iguals i es desenvolupen a través del diàleg múltiple i l’intercanvi.

Aquestes trobades no compten amb un programa tancat, sinó que són els i les participants qui proposen els temes a tractar. Aquesta metodologia està dissenyada a partir dels EdCamp, impulsats a Catalunya per la Fundació Jaume Bofill en aliança amb Edcamp Foundation.

Els mesos d'octubre i novembre s'han desenvolupat PartiCamps a Seròs i Barcelona, i el 12 de desembre tindrà lloc un altre a la ciutat comtal. En aquest cas, l'acollirà l'associació RAI - Recursos d'Animació Intercultural. Per poder participar-hi cal inscripció prèvia.

A l’inici de la trobada, els i les participants faran les propostes de temes que configurarà el mapa de la sessió, així es crearan diferents espais de treball amb els temes que sorgeixin. Les preguntes o temes hauran d’estar vinculats a la participació i la gent jove i poden sorgir de la Guia Jove, una caixa d’eines per als i les professionals que treballen amb gent jove per fomentar la participació a través de la dinamització juvenil.

Afegeix un comentari nou
0