Participació, oportunitats i canvis a la Mostra d’Associacions de Barcelona

  • Mostra d'Associacions de Barcelona

    Mostra d'Associacions de Barcelona

  • Logo de Torre Jussana

    Logo de Torre Jussana

Fitxers relacionats

Torre Jussana presenta un seguit de xerrades sobre participació i associacionisme emmarcades en la 17a Mostra d’Associacions de Barcelona.

El món associatiu barceloní es reuneix del 22 al 24 de setembre a la 17a Mostra d’Associacions de Barcelona amb l’objectiu de donar a conèixer els projectes, informar de les iniciatives socials que s’estan duent a terme i oferir activitats relacionades amb el sector.

En aquest context Torre Jussana - Centre de Serveis a les Associacions de Barcelona ha preparat una sèrie de debats amb experts i xerrades sobre participació i associacionisme , amb els representants dels 5 grups polítics municipals. Així doncs en Carles Agustí (CiU), en Guillem Espriu (PSC), l’Oscar Ramírez (PPC), l’Elsa Blasco (ICV-EUiA) i en Jordi Portabella (UxB) visitaran l’estand de Torre Jussana per respondre dubtes “I tu com o veus?” i conversar amb la ciutadania i les entitats sobre la participació i associacionisme a la ciutat de Barcelona. Podeu fer arribar les vostres preguntes i qüestions a través de (Facebook/Twitter) o del correu electrònic tjussana@bcn.cat.

Els debats proposats des de Torre Jussana i que es podran seguir a l’auditori  són:

El paper de la societat civil en el context actual: límits i oportunitats

A càrrec deBegoña Roman, Doctora en Filosofia (Universitat de Barcelona) i Ismael Palacín, Director de la Fundació Jaume Bofill.

Dia: 22 de setembre.

Horari: de 18h a 19h

Lloc: Auditori de la Mostra plaça Catalunya.

Entrada lliure.

Moviments socials i associacionisme: junts cap al canvi sociala càrrec de Esther Vivas, membre del Centre d’Estudis sobre Moviments Socials de la UPF i Oscar Rebollo, Professor de Sociologia de la UAB.

Dia: 23 de setembre.

Horari: de 12h a 13h

Lloc: Auditori de la Mostra. Pl. Catalunya.

Entrada lliure

Finançament associatiu: tot s'hi val? a càrrec de Xavi Teis, especialista en desenvolupament econòmic i membre Finances Ètiques i Solidaries (FETS) .

Dia:  24 de setembre

Horari: de 12h a 13h

Lloc: Auditori de la Mostra. Pl. Catalunya.

Entrada lliure

Podeu consultar tota la informació sobre la Mostra d’Entitats de Barcelona al web bcn.cat

Contingut relacionat:

Col·labora amb les entitats de la Mostra d'Associacions de Barcelona!

Arriba de nou la 17a Mostra d’Associacions de la Mercè

Afegeix un comentari nou