Pere Rives: sostenibilitat i educació en el lleure

Volem destacar aquesta entrevista realitzada al Pere Rives, biòleg i especialista en educació ambiental, publicada al web Engrup, sobre la responsabilitat social i educativa dels esplais en relació al medi ambient.

Vives també explica la seva visió sobre quins són els indicadors de sostenibilitat que té de tenir un esplai, com es pot transmetre i amb quins recursos la importància de la sostenibilitat als nens i nenes dels esplais, el paper que tenen les sortides a la natura dintre el món del lleure i si en aquestes sortides hauria de prioritzar més la vessant esportiva o pedagògica. També podrem conèixer la seva opinió respecte de si els infants d’avui són més conscients dels problemes medioambientals i del canvi climàtic o no.

 

Pere Vives i Santa Eulàlia a és l’actual responsable d’ Educació Ambiental de la Fundació Pere Tarrés i membre de la Societat Catalana d'Educació Ambiental des del 1989. A més a més és autor d’articles en revistes especialitzades d’educació ambiental i de lleure com "Plou poc, però per poc que plou, plou prou" (La Malla, 11 d'agost de 2008) o "Posibilidades y dificultades del educador ambiental como profesional" (Educaweb. 2004). També ha col·laborat en diferents programes de televisió a TV3 i a televisions locals així com a entrevistes radiofòniques.

 

Afegeix un comentari nou