Picurt 2010, festival de cinema de muntanya

Picurt 2010, festival de cinema de muntanya

Resum: 

Cultura i Entorn del Pirineu (CEP) amplia aquest any l’oferta de cinema del PiCurt obrint-lo també als migmetratges i els llargmetratges, del 22 al 26 de juny. El festival també incorpora enguany nous espais: a banda d’Artedó (Alt Urgell) aquest any també es podran veure projeccions a la Seu d’Urgell.

El PiCurt és una de les accions de CEP per reivindicar una cultura i una entitat pròpies del món rural en general i el Pirineu en concret. Les propostes del festival, però, no són només pedagògiques sinó també lúdiques. El PiCurt compta amb diverses seccions: Pirineus, Altres muntanyes, Muntanya i dona, Petita muntanya, Muntanya i esport, Cinema Recuperat i Altres.

Aquest any destaquen a la programació els curmetratges “Primer contacte” de Pau Escribano, amb l’actor Sergi López, “Turisme” de Mercè Sampietro i la mini-sèrie “Les veus del Pamano” de Lluís Maria Güell.

A banda del cinema, el PiCurt també ofereix activitats paral·leles com un sopar col·lectiu d’una vaca rostida a foc lent, zona d’acampada en un prat, caminades guiades, taller d’oficis perduts i un fi de festa amb música d’acordions diatònics i ball de bastons.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou