Pla Buits: al·legacions fins l’1 d’octubre

L’Ajuntament de Barcelona va posar en marxa el Pla Buits, una iniciativa per dinamitzar un total de 20 solars buits amb activitats temporals. Fins el dia 1 d’octubre el projecte està en fase d’exposició i s’hi poden presentar al·legacions.

El Pla Buits Urbans amb Implicació Territorial i Social (BUITS) és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona que pretén que entitats públiques o privades proposin i duguin a terme activitats de forma temporal en algun dels 20 solars de la ciutat. El projecte es troba actualment en fase d’exposició de manera que totes les entitats interessades podeu presentar al·legacions fins el dia 1 d’octubre.

Un cop acabada la fase d’exposició s’obrirà la presentació de propostes i projectes que s’allargarà durant tres mesos. Una comissió d’avaluació composta per representants d’entitats, les cinc tinències d’alcaldia de l’Ajuntament, pel comissionat de Participació i Associacionisme, per representants dels deu districtes de la ciutat i per dels diferents grups polítics municipals, serà l'encarregada de decidir quins projectes es durant a terme.

Les propostes han de ser flexibles, efímeres i provisionals, amb una gestió eficient i que mantinguin en bon estat les instal·lacions, també es valorarà l’impacte social que tindrà a la resta de la ciutat. Podran ser dels tipus següents: educatiu, esportiu, lúdic o recreatiu, cultural o artístic, ambiental o paisatgístic, social o comunitari, però en cap cas de caràcter lucratiu.

Les iniciatives seleccionades es donaran a conèixer durant els mesos de febrer i març de 2013.

Podeu consultar les Bases i tota la informació referent en aquest enllaç: Pla Buits

Informació relacionada: Què faríeu com a entitat en un solar buit a Barcelona?

Afegeix un comentari nou