ROMANISTAN: Visca la cultura gitana!

  • Cartell del Festival Romanistan

    Cartell del Festival Romanistan

  • logo de la FAGIC

    logo de la FAGIC

Fitxers relacionats

La Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGiC) celebra dissabte 30 de juny al Parc de la Ciutadella de Barcelona el Festival de música i cultura gitana “ROMANISTAN: Visca la cultura gitana!”.

El Parc de la Ciutadella es convertirà dissabte dia 30 de juny en un festival de música i cultura gitana amb tallers musicals, activitats artístiques, jocs col·lectius, concerts, ludoteques i exposicions culturals. És el “Romanistan: Visca la cultura gitana!” un esdeveniment organitzat per la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGIC) que té com a objectiu defensar i promoure els drets i la cultura del Poble Gitano de Catalunya.

Durant tot el dia es podrà gaudir de bona música i activitats a l’aire lliure i també s’ha programat el lliurament dels Premis FAGIC que enguany arriben a la cinquena edició. Aquests premis s’atorguen a persones o institucions que han contribuït en el reconeixement del poble gitano.

La Federació d’Associacions Gitanes ha convidat a totes les entitats que ho desitgin, a formar part del Festival col·locant un estand durant tot el dia o col·laborant en alguna activitat o proposar-ne de noves.

Esteu interessats en participar al Festival Romanistan?

Contacteu amb la FAGIC!

En cas de que alguna entitat estigui  interessada a participar-hi,  ha d'emplenar el formulari adjunt i enviar-lo per correu electrònic. Els membres del FAGIC es posaran en contacte amb vosaltres.

Tal i com han expressat els organitzadors: “aquesta és una bona oportunitat per participar al costat de grans artistes, organitzacions i grups culturals reconeguts a tot el món”.

Podeu trobar més informació al web de la FAGIC.

Afegeix un comentari nou