ROMANISTAN: Visca la cultura gitana!

La Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGiC) celebra dissabte 30 de juny al Parc de la Ciutadella de Barcelona el Festival de música i cultura gitana “ROMANISTAN: Visca la cultura gitana!”.

El Parc de la Ciutadella es convertirà dissabte dia 30 de juny en un festival de música i cultura gitana amb tallers musicals, activitats artístiques, jocs col·lectius, concerts, ludoteques i exposicions culturals. És el “Romanistan: Visca la cultura gitana!” un esdeveniment organitzat per la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGIC) que té com a objectiu defensar i promoure els drets i la cultura del Poble Gitano de Catalunya.

Durant tot el dia es podrà gaudir de bona música i activitats a l’aire lliure i també s’ha programat el lliurament dels Premis FAGIC que enguany arriben a la cinquena edició. Aquests premis s’atorguen a persones o institucions que han contribuït en el reconeixement del poble gitano.

La Federació d’Associacions Gitanes ha convidat a totes les entitats que ho desitgin, a formar part del Festival col·locant un estand durant tot el dia o col·laborant en alguna activitat o proposar-ne de noves.

Esteu interessats en participar al Festival Romanistan?

Contacteu amb la FAGIC!

En cas de que alguna entitat estigui  interessada a participar-hi,  ha d'emplenar el formulari adjunt i enviar-lo per correu electrònic. Els membres del FAGIC es posaran en contacte amb vosaltres.

Tal i com han expressat els organitzadors: “aquesta és una bona oportunitat per participar al costat de grans artistes, organitzacions i grups culturals reconeguts a tot el món”.

Podeu trobar més informació al web de la FAGIC.

Afegeix un comentari nou