Sabadell acull la segona edició de Mescla't, la festa per la inclusió social

Associació per a Joves Teb - Comunitari
 Font:
Font:

Sabadell acull la segona edició de Mescla't, la festa per la inclusió social

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

Organitzada amb la participació d'una cinquantena d'entitats, tindrà lloc el 21 i 22 d'octubre i oferirà tallers, mostra d'entitats, jocs, teatre i concerts.

Una cinquantena d'entitats de Sabadell van decidir l'any passat unir esforços i concentrar la Mostra de Solidaritat i Cooperació o la Festa de la Diversitat en una sola activitat: Mescla’t. Així, l'octubre de 2015 es va celebrar la primera edició d'aquesta festa de la convivència, la inclusió social, la solidaritat i la cooperació. El 21 i 22 d'octubre d'enguany se'n realitzarà la segona edició, amb un programa ple d'activitats. Serà a l'espai del Passeig de la Plaça Major i la Plaça del Doctor Robert.

Mescla't pretén ser un espai lúdic, reivindicatiu i de sensibilització i fer una crida a la societat civil sabadellenca a favor de la diversitat i a la lluita contra les desigualtats. En definitiva, vol fomentar una ciutat més inclusiva, cohesionada, multicultural i acollidora.

El programa inclou activitats per a tots els públics i gustos: Un taller de rap antifeixista, contes dramatitzats, teatre i performance, un flashmob de swing i diversos concerts, entre ells, El Diluvi, Lágrimas de sangre, Dtumbaga i Yacine & The Oriental Groove. També s'hi llegirà un manifest. Serà divendres 21, a les 20.30 hores. Així es donarà inici a una festa reivindicativa, que no acabarà fins a passada la mitjanit de dissabte.

Per triar les activitats que més t'agradin pots consultar el programa!

Afegeix un comentari nou