'Selfidees', mai fer-se un selfie va ser tan bona idea!

  • Logo de la campanya #selfidees

    Logo de la campanya #selfidees

La campanya 'Selfidees' busca que els i les joves comparteixin les idees en les que creuen i expliquin com els agradaria que fos Catalunya i la societat en la que viuen.

Els selfies no passen de moda i continuen sent un fenomen viral, sobretot entre els més joves. Conscients de les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies, la Direcció General de Joventut ha llençat la campanya 'Selfidees' que vol donar veu a les idees dels joves a través de les xarxes socials. Per exemple, què volen, què els preocupa o quina societat s'imaginen? La idea és que els i les joves comparteixin fotografies a través d'Instagram amb posat de tenir una idea o bé amb imatges que expliquin la idea en si i un peu de foto que l’expliqui.

Els selfies es poden compartir fins al 31 d'agost amb l'etiqueta #selfidees i la campanya es podrà seguir també a través del seu Facebook, Twitter, Instagram i la pàgina web. Per fer créixer la campanya, cada participant haurà de mencionar a altres joves per sumar-se. Totes les fotografies quedaran recollides al web de la campanya en forma de mosaic i es preveu que, en el futur, puguin formar part d'una exposició que reculli l'imaginari dels joves catalans.

Les 25 millors propostes participaran els propers 23 i 24 d'octubre en unes jornades creativitat que tindran lloc en un alberg amb professionals del món de la innovació, que els explicaran com convertir idees abstractes en realitat concretes: productes, projectes, etc. A principis de setembre es coneixerà el nom dels seleccionats, dels que es valorarà la millor fotografia i la millor idea. Deu dels guanyadors seran escollits per votació popular (pel número de 'm'agrada' que aconsegueixin a Instagram) i els 15 restants seran triats per un jurat format per la Direcció General de Joventut.

A banda de les jornades d'innovació, també es celebrarà un acte obert al públic on els guanyadors podran explicar les seves idees. A més, altres joves professionals de renom explicaran la seva experiència sobre com convertir idees en projectes de futur.

Afegeix un comentari nou