Tango Queer o com superar els estereotips ballant

F Pere Tarrés
Imatge d'una trobada de Tango Queer.
Imatge d'una trobada de Tango Queer.

Tango Queer o com superar els estereotips ballant

F Pere Tarrés

Resum: 

El projecte esdevé una experiència reivindicativa i transformadora que busca trencar amb la normativitat heterosexual i de gènere d'aquest ball argentí.

La productora idemTV ha produït una sèrie de vídeos per tal de difondre les principals activitats del col·lectiu LGTB. A Xarxanet.org us oferim mensualment les diferents propostes que produeixen.

En aquesta ocasió, ens presenten el projecte Tango Queer que busca superar els estereotips ballant. És un espai on es trenca amb les identitats de gènere i sexual que porta ímplicit aquest ball argentí i esdevé un clar exemple de com activitats d'oci i socials poden convertir-se en eines transformadores i de reivindicació social.

Què és idemTV?

IdemTV és una organització sense ànim de lucre, formada per persones provinents de diferents àmbits laborals i professionals que uneixen la seva experiència i formació per a donar forma audiovisual i informativa a les notícies i esdeveniments que es produeixen en el sector del moviment LGTBIQ (lesbianes, gais, transexuals, bisexuals, intersexuals i queers).