Un cicle d'activitats infantils dinamitza les places del Poble-sec

Colectic - Comunitari
Jocs infantils a la plaça Navas el 9 de novembre
Jocs infantils a la plaça Navas el 9 de novembre
Jugant a terra
Jugant a terra

Un cicle d'activitats infantils dinamitza les places del Poble-sec

Colectic - Comunitari

Resum: 

Aquesta proposta ofereix als infants i les famílies tot un seguit de jocs de taula i d’habilitat, de propostes creatives i de moltes altres activitats que aniran recorrent les places del barri.

El Racó de Jocs és una iniciativa impulsada per la Coordinadora d'Entitats del Poble-sec i l'Ajuntament de Barcelona que vol dinamitzar durant algunes tardes l'espai públic, promovent el joc i la creativitat i comptant amb la vinculació de les famílies.

Aquest cicle de jocs al carrer va començar el 9 de novembre a la plaça de Navas i continuarà fent-se fins al dia 20 de desembre en aquesta i altres places del Poble-sec, en horari de 17: 00h a 20: 30h:

  • Plaça de Navas: 23 de novembre i 7 de desembre.
  • Plaça de Pere Franquesa: 16 i 30 de novembre, i 21 de desembre.
  • Plaça d'Ovidi Montllor: 6, 14 i 20 de desembre.

Com comenta Irene Demestres, especialista en la comunicació a través del joc i impulsora de la iniciativa, "els jocs tradicionals, els típics de carrer, com la xarranca, les bitlles catalanes, i els jocs d’habilitat com la baldufa, són els que més èxit tenen”. També pensa que amb el Racó de Jocs “s’ocupen les places d’una manera saludable, donant-li uns altres usos”.

Animeu-vos a participar-hi!

Afegeix un comentari nou
0