Es presenta la tercera edició de la Verema Solidària

Ravalnet
Veremant en família a La Vinyeta Font: Verema Solidària
Veremant en família a La Vinyeta Font: Verema Solidària
La iniciativa va ja per la seva tercera edició Font: Verema Solidària
La iniciativa va ja per la seva tercera edició Font: Verema Solidària

Es presenta la tercera edició de la Verema Solidària

Ravalnet

Resum: 

Aquesta iniciativa es proposa captar recursos per a entitats que treballen combatent la pobresa i l’exclusió social.

Verema Solidària posa en relació el territori, el vi i la sensibilitat social, com a proposta oberta a tothom qui hi vulgui participar en un dia de verema aportant fons a entitats de l'àmbit de la inclusió social.

La presentació de la Verema Solidària de 2018 va tenir lloc el 16 de maig al Palau Robert de Barcelona on es van donar a conèixer els cellers que hi participaran i les entitats receptores de la campanya.

La campanya de 2018 s’ha fixat com a objectiu reunir 18.000 euros. L'any 2017 es van aconseguir 19.812 euros a partir de les donacions de 303 persones, la participació de 568 a les vinyes i la col·laboració de més de 90 empreses.

Les activitats de la Verema Solidària es desenvolupen en tres fases: a l'abril 2017 es van convocar i seleccionar les entitats socials participants, al setembre es va fer la verema i al març d'enguany es va presentar el vi solidari.

Les entitats receptores de les anteriors edicions han estat Càritas Sant Feliu de Llobregat, l’Associació de Familiars i Afectats per Malaltia Mental del Garraf (AFAMMG), el projecte Construint oportunitats de la Fundació Síndrome de Down de Girona i comarques Astrid-21, i el programa SENECTUS d’envelliment per a persones amb discapacitat intel·lectual que duu a terme la Fundació Mas Albornà de Vilafranca del Penedès.

El 26 de juny s’obrirà una campanya de micromecenatge perquè tothom qui ho desitgi pugui fer una aportació econòmica i/o inscriure’s a les activitats de Verema Solidària que es duran a terme el 26 d’agost i el 16 i el 22 de setembre. Trobaràs més informació al web de la iniciativa.

Afegeix un comentari nou