Visites culturals, cicle de cinema i festes populars al Raval

  • Cartell de l'exposició "El Raval al Raval. Imatges d'un barri" de la Filmoteca

    Cartell de l'exposició "El Raval al Raval. Imatges d'un barri" de la Filmoteca

De l'11 al 15 de juliol el barri del Raval de Barcelona celebrarà la seva Festa Major. Com cada any, la Fundació Tot Raval hi participarà activament amb una proposta d'itineraris i visites pel barri. Paral·lelament, es realitzaran també les X Festes Populars del Raval, amb xerrades, cinema a la fresca, concerts, tallers i molt més.

La Fundació Tot Raval participa a la Festa Major del Raval tot organitzant visites a espais culturals i itineraris per descobrir l'essència del barri. La proposta inclou, per exemple, una passejada per analitzar les transformacions del barri i conèixer el seu caràcter cosmopolita.

Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia (excepte en aquelles que ja s’indica que no cal). Per reservar plaça pots trucar al telèfon 93 442 68 68 o escriure al correu electrònic: reserves[arrova]totraval.org (cal indicar nom i horari de l'activitat, nom i cognoms i un telèfon de contacte). La data límit d'inscripció serà dimecres 11 de juliol, a les 18:30 hores.

 

Exposició i cicle de cinema sobre el Raval

Enguany s'afegeix a aquesta oferta la Filmoteca de Catalunya, que des del mes de febrer té una de les seves seus principals al Raval, i homenatja el barri amb la projecció de 23 pel·lícules sobre el Raval i l'exposició "El Raval al Raval. Imatges d'un barri".

La inauguració del cicle de cinema i de l'exposició tindrà lloc dimecres 11 de juliol. L'exposició s'inaugurarà a les 19:00 hores i posteriorment es projectarà a la Sala Chomón "Ravaleja: el barri vist pels veïns", un seguit de documentals i filmacions gravades i protagonitzades pels mateixos veïns del Raval.

Dins del cicle de cinema, es projectaran films com "El triunfo", "Mónica del Raval" o "08001", per tal de realitzar un retrat del Raval des de diferents èpoques i perspectives.

Durant la Festa Major del barri totes les sessions del cicle, així com l'entrada a l'exposició, seran gratuïtes.

 

X Festes Popular del Raval

La Comissió de Festes Populars del barri ha presentat el seu programa alternatiu, que inclou una xerrada sobre la situació dels joves al barri, projeccions de curtmetratges i cinema a la fresca, concerts punk, una ruta llibertària, diversos tallers, paella popular, campionats i un debat sobre cooperatives de consum. Per a més informació, consulta el programa!

Afegeix un comentari nou