Crides de voluntariat

Pots consultar les crides de voluntariat on les entitats demanen voluntaris per a realitzar determinades tasques. Cal que busquis a partir de la teva disponibilitat i motivacions quina és l’oferta de voluntariat que més encaixa amb el teu perfil...

- Voluntariat.org ofereix un sistema de crides online. Permet consultar les demandes de voluntariat que estan fent diverses entitats, conèixer-ne els detalls i posar-te en contacte a través de les dades que faciliten.

- Butlletí A l’abast pots consultar les crides de voluntariat del butlletí electrònic “A l’abast” de periodicitat quinzenal. Pots subscriure-t’hi des d’aquí.

- Borsa de voluntariat social És una borsa de voluntariat per a les entitats de voluntariat social. Per apuntar-t’hi caldrà que omplis un formulari on hauràs de detallar: l’entitat, la comarca, la disponibilitat personal, l’àmbit i el tipus de dedicació.

- Torre jussana aquest portal de l’Ajuntament de Barcelona ofereix un llistat de demandes de voluntariat a Barcelona en diverses entitats i sobre diversos àmbits.

- Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) És un servei municipal de l'Ajuntament de Barcelona gestionat pel Consell de la Joventut de Barcelona. Disposa d'una secció amb crides de voluntariat.

- SABADELL SUMA. Programa del Voluntariat de l'Ajuntament de Sabadell És un portal municipal en què trobareu les demandes de voluntariat d'entitats de Sabadell en diversos àmbits.

- Instant Karma és la xarxa social de gestió de voluntariat i voluntariat corporatiu, que connecta a les persones amb entitats sense ànim de lucre, empreses i ciutats compromeses amb el voluntariat.

- Fundació Hospital compta amb una borsa de voluntariat que dóna servei a més de 30 entitats de Mataró i de tot el Maresme.

- Punt de Voluntariat de l'Ajuntament de Barberà és un servei del consistori que informa, assessora i orienta la ciutadania i les entitats sense ànim de lucre sobre projectes de voluntariat.

Més informació:

- Si vols més informació per fer voluntariat, consulta la secció "Fes voluntariat".