5è Concurs de Grups de Música Jove Santpedor 2016

Associació per a Joves Teb
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

5è Concurs de Grups de Música Jove Santpedor 2016

Associació per a Joves Teb

Resum: 

El termini per inscriure's a aquesta convocatòria que promou la música jove en directe finalitza el 18 de juny, així que si tens un grup encara hi sou a temps!

El casal de joves de Santpedor, que té com a nom Lokal de la Vila, organitza aquest concurs que enguany s'amplia a joves de tot el territori català.

Els requisits per poder participar-hi són comptar com a mínim amb un 50% de components del grup menors de 30 anys, disposar d'un repertori amb una durada d'un mínim de 30 minuts, no tenir cap contracte discogràfic ni haver guanyat en l'edició anterior.

El jurat seleccionarà tres grups que tocaran a la final el dia 30 de juliol dins el programa de l'Estiu Jove 2016, i entre els quals es decidirà un grup guanyador, que rebrà un premi de 500 euros. Els grups que resultin segon i tercer classificats rebran 250 euros i totes les persones participants tindran un obsequi.

Per poder participar al concurs cal presentar la butlleta d'inscripció que es troba al blog del Lokal, un full de presentació del grup (nom, components, estil, història, etc.), el "rider" i un CD amb una mostra de dues cançons com a mínim.

Tot aquest material s'ha de presentar al Lokal de la Vila, al carrer de Sant Pere, que està obert de dimarts a divendres de 16,30 a 20h. Més informació trucant al 938273903 o escrivint a l'adreça de correu electrònic lokaldelavila@gmail.com.

Afegeix un comentari nou