Teatre per transformar la indignació en acció

Suport Associatiu
El curs de teatre començarà el 24 de gener. Font: Escola de Teatre de les Oprimides
L'equip de Nus Teatre i Acció Social, una de les entitats que ha dissenyat el curs. Font: Nus Teatre i Acció Social

Teatre per transformar la indignació en acció

Suport Associatiu

Resum: 

Tres entitats de Barcelona posen en marxa un curs de sis mesos per reflexionar sobre les opressions de la societat.

Fil a l’Agulla, La Xixa Teatre i Nus Teatre i Acció Social són tres associacions de teatre sense ànim de lucre que no entenen l’art si no va de la mà de la transformació social. De cara al 2017, han sumat esforços per teixir un curs de teatre a l’Escola de Teatre de les Oprimides de Barcelona.

La segona edició del curs “Eines de teatre dels i les oprimides: del desig a l’acció” convidarà del 24 de gener al 20 de juny, a reflexionar, a través del cos i de manera creativa, sobre les opressions que envolten la societat. La formació pretén ensenyar tècniques encarades a donar visibilitat a l’estructura de desigualtats i violències actual.

Així, les plataformes organitzadores del projecte animen a tothom a participar en un espai creatiu que servirà per aprendre noves eines per a l’apoderament individual i col·lectiu. La formació s'inspira en la metodologia del Teatre de l'oprimit, que denuncia les opressions socials de la vida quotidiana damunt l'escenari.

El programa consta de tres mòduls de set sessions cadascun. Tots combinaran el caràcter vivencial amb la reflexió.

El preu total del curs és de 630 euros, però hi ha l’opció de pagar 150 euros per cada mòdul per separat. Les persones interessades ja poden inscriure’s o poden demanar més informació a través del correu electrònic info@nusteatre.org.

Afegeix un comentari nou