Concert solidari del Barnasants amb l’Associació de Nens amb Càncer

Dins el marc d'aquest festival de cantautors, el proper dia 4 de febrer a les 21’30h a la sala Luz de Gas hi haurà l'actuació del grup Carles Belda i els Badabadoc. Tota la recaudació d’aquest concert anirà a parar íntegrament a l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC).

Aquest concert de solidaritat amb els nens amb càncer i les seves famílies serà també en homenatge a Ovidi Montllor, un dels cantautors més representatius i punyents que ha donat el nostre país, i que va patir aquesta malaltia. 

En realitat l'entrada al concert serà la compra del disc  Ovidi Montllor. Triut. Alcoi Barcelona València produït per l’ACIC l’any 2006 especialment per l’AFANOC i que estarà a la venda al preu de 10 euros. La producció del disc va ser dirigida per Lluís Marrasé i es un recull de nou versions interpretades per artistes com ara Remigi Palmero, Quico Pi de la Serra, Miquel Gil amb Pascal Comelade, Adrià Puntí, La Fera Ferotge, Roger Mas, ÒScar Briz, Verdcel, La Coral MIcales i una versió inèdita de la Cançó de les balances, interpretade pel propi Ovidi Montllor.

Amb aquest senzill gest, tothom que vingui i compri el disc, ajudarà a l’AFANOC a continuar amb la tasca que porta a terme des de fa 21 anys, i a tirar endavant projectes tan necessaris com “La Casa dels Xuklis”, una casa d’acollida per a les familíes que s’han de desplaçar de fora de Barcelona perquè els seus fills rebin tractament als hospitals de referència, Vall d’Hebron i Sant Joan de Dèu, i que ja s’està construint .


Comentaris

Són molts els comments que podria fer a aquesta notícia. D'entrada, fa molts anys que hi ha una supercasa, la de la Fund. Inf. McDonalds, dirigida per un dels fundadors d'AFANOC, en Pere Casas, que ja s'hi ha desvinculat, d'AFANOC. També la Fund. Enriqueta Villavecchia té un grapat de pisos amb la mateixa finalitat. AFANOC no inventa la sopa d'all, encara que ho vulgui fer veure.

Bé, en aquesta notícia no s'està dient que AFANOC sigui l'ÚNICA entitat que treballa en l'àmbit de la construcció de cases d'acollida... Em sembla perfecte que vulguis fer constar que també n'hi ha d'altres. Tot suma. Com més associacions treballin en direcció a millorar la situació dels nens/es amb càncer i les seves famílies millor. Ara bé, si en aquest cas el concert benèfic el fa AFANOC, és obvi que es parli d'aquesta entitat... Quan la Fund. Inf. McDonalds o la Fund. Enriqueta Villavecchia facin quelcom, no dubtis que també se'n parlarà.

Afegeix un comentari nou