Concert solidari 'Folk per la llibertat'

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Marta Rius
Joana Gomila.
Pau Riba
Pau Riba.

Concert solidari 'Folk per la llibertat'

Autor/a: 
Marta Rius
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

Una cinquantena d’artistes dels Països Catalans actuaran al Centre Artesà Tradicionàrius el 24 de novembre per demanar l’alliberament dels presos polítics.

Joana Gomila, Botifarra, Miquel Gil o Pau Riba són alguns dels músics catalans que actuaran el proper dissabte, 24 de novembre, al concert solidari “Folk per la llibertat”. Organitzat pel Centre Artesà Tradicionàrius, amb el suport de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultura, el concert se celebrarà al C.A.T. (Barcelona), a partir de les 21h, en una nit que servirà per mostrar rebuig pel tancament a la presó de vuit membres del govern legítimament escollit pel Parlament de Catalunya, dels presidents de les entitats ANC i Òmnium Cultural, i l’estada obligada del President de la Generalitat i els altres quatre consellers del govern a Brussel·les.

Segons l’organització “volem expressar cantant la nostra indignació per l’acció repressiva de l’Estat espanyol”. A la convocatoria també queda palesa la preocupació per la “pèrdua de, fins i tot, l’autonomia limitada de les institucions pròpies i la situació vulnerable de Lluís Puig, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya”. El C.A.T. el reconeix com “un dels nostres”, en la seva relació amb el món de la música tradicional. Els i les músiques han estat tríades a partir de la interpretació, recreació i creació a partir de la música tradicional.

Hi actuaran una cinquantena d'artistes. L’acte ha generat el hashtag #folkperlallibertat. L’accès és lliure i l’entrada és d’aportació voluntària.

Afegeix un comentari nou